Tuesday, August 23, 2011

BEDAK MIYAMI


Setiap kali pergi pasaraya, wife aku mesti nak singgah kedai cosway.
dia kata ramai yang order.... aku pergi la singgah kejap. Aku tanya dia balik, barang apa yang orang banyak order tu. wife aku kata bedak miyami.

Aku search kat pakcik google, banyak jugak post tentang bedak miyami ni. Rupanya ramai orang yang dah pakai..terutama golongan wanita...

Selain daripada harga yang murah dan mampu dibeli ia juga banyak pilihan warna boleh dipilih.

Tahun lepas wife aku dapat promosi makeover dari cosway. Jurumekap itu pun menggunakan bedak miyami. Selesai makeup aku tengok hasilnya cukup bagus dan ada kelainan pada wajah.

Kepada sesiapa yang ingin mencuba, bedak ini banyak kelebihan. try..lah..
Kalau tiada masa nak beli sila lawati http://isyabutik.blogspot.com 

 
Miyami Two-Way Foundation
   
13.2g

Silky-smooth combination of foundation and powder
Gives a long-lasting, flawless finish
SPF15 protects against harmful sunrays

Light
Code: 5206
Medium
Code: 5207
Dark
Code: 5208




4 comments:

emyda said...

huyoooooooo...

Tulus Sweet said...

kena hati2 takut terbeli tiruan punya

Eddie said...

betul la tu. kena beli kat tempat cosway sendiri la.

Nasionalisme Idris Shah said...

saye nak order 1 blh x...? ~ n & naim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...